Pranu istraordinàriu de edilítzia iscolàstica Iscol@ - Iscola de sa Pipiesa de Barúmini

17 Settembre 2024

Su Comunu de Barúmini fait isciri de ai oténniu de sa RAS - Regioni Autònoma de Sardigna unu finantziamentu de € 295.000, po fai trabballus in s’Iscola de sa Pipiesa, cun sa punna de ponni su fràigu in seguresa, de ddu torrai a cualificai e de ddu ammanniai.

A sighiri, is òberas a minudu:

• Ammanniamentu de s’iscola, po mori de su faimentu de un’àula multifuntzionali, àterus bànnius, e un’aposentu de magasinu;
  • Faimentu de su capotu térmicu;
  • Càmbiu e adeguamentu de s’impiantu de climatizatzioni;
  • Càmbiu de s’impiantu po produsi ACS (Àcua Callenti Sanitària).

In su situ de su Comunu, a s’acàpiu chi sighit, sa noba

Martedi 17 Settembre 2024