Circa de retzetas tĂ­picas de is Comunus de su Progetu

17 Settembre 2024
Circa de retzetas tĂ­picas de is Comunus de su Progetu

S'Ufítziu Língua Sarda de su progetu "Sa Marmidda chistionat in Sardu", cun s'agiudu de is Comunus de

• Comune di Barumini
  • Comune di Gesturi
  • Comune di Las Plassas
  • Comune Di Tuili
  • Comune di Setzu
  • Comune di Villanovafranca

iat a bolli apariciai unu calendàriu cun retzetas típicas de su logu, duas dónnia Comunu.

Duncas, chi si boleis agiudai a fai custa regorta, e biveis in una de is biddas de su progetu, podeis imbiai is retzetas:

• a s'indiritzu e-mail:

samarmiddachistionatsusardu@gmail.com

• cun unu messàgiu privau a custa pàgina facebook:

Sa Marmidda chistionat in sardu: https://www.facebook.com/samarmiddachistionatinsardu

• o podeis tzerriai a su telèfunu:

389 060 4873 (lun, mar, mér, cen » 10:00 - 12:00).

Po sa retzeta, est mellus a sighiri custa trassa:

• Fotografias de su pratu, prontu a papai (un'imàgini, o de prus puru si serbint po fai biri mellus cumenti tocat a aprontai totu)
  • Gradu de dificurtadi (fàtzili, médiu, difítzili)
  • Tempus (aprontamentu, coidura e aici sighendi)
  • Ita serbit (ingredientis e ainas)
  • Cumenti si fait (totu is passàgius, ispricaus beni)
  • Binu de allobai (e ita fadeus? no si dda bufaus una bella tassa de binu bonu po nci calai s'unconi? 😁)
  • Su nómini de chini dda imbiat (ddu eus a ponni in su calendàriu)

Est craru chi podeis iscriri in sardu (si ddoi at faddinas, gei ddas eus a curregi nosu) o in italianu (e intzandus eus a fai nosu sa bortadura).

Tocai isceti!

Martedi 17 Settembre 2024