LA MAGIA DEGLI AMULETI (SA MAXIA DE IS PUNGAS)

De su 3 de Friaxu a su 20 de Làmpadas 2024

21 Febbraio 2024
LA MAGIA DEGLI AMULETI (SA MAXIA DE IS PUNGAS)

Sa Sardigna si ponit impari a s’Úmbria po mori de is bellesas de s’istória insoru. Un’istória chi est atesu, ma isceti in is cartinas geogràficas, poita est s’archeologia chi ddas acapiat.

Tenit a títulu “La magia degli amuleti. Umbria e Sardegna vicine o lontane? Collezionismo e archeologia” (“Sa maxia de is pungas. Úmbria e Sardigna acanta o atesu? Fai arregortas e archeologia”) e est s’úrtimu ammostu chi at cuncordau sa Fundatzioni Barúmini Sistema Cultura in su Tzentru “Giovanni Lilliu” gràtzias a s’agiudu de su Museu Archeológicu Natzionali de s’Úmbria e a sa Subrintendéntzia Archeológica Artis bellas e Paesàgiu de sa Tzitadi Metropolitana de Casteddu e is Províntzias de Aristanis e Sud Sardigna, cun s’amparu de su Comunu de Barúmini, de sa Subrintendéntzia Archeológica Artis bellas e Paesàgiu de s’Úmbria, sa Diretzioni Regionali de is Museus Úmbria, s’Antiquarium Arborense e sa Bibblioteca Universitària de Casteddu.

Lunedi 18 Marzo 2024